تسلیت رئیس پژوهشكده پولي و بانكي به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعباس موسویان
کد خبر: 344805 یکشنبه 19 مرداد 1399 - 13:53
رييس پژوهشكده پولي و بانكي در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدعباس موسویان، عضو شورای فقهی بانك مركزي را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشكده پولي و بانكي، متن این پیام به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون"

ارتحال عالم رباني و انديشمند اسلامي فقيد بزرگوار مرحوم حجت الاسلام والمسلمين دكتر سيد عباس موسويان عضو شوراي فقهي بانك مركزي و استاد برجسته اقتصاد اسلامي موجب تالم و تاثر شد.

ایشان طی سال هاي متمادي، با تسلط كم نظير بر مبانی فقهی، علوم اقتصادي و مالي و انطباق آن با مسایل اجرایی پولي و بانكي و همچنين بازار سرمايه، زمینه ساز تحول و خدمات ارزنده‌ در اين عرصه بوده اند .

بی شک فقدان این استاد پژوهشگر و چهره نام آشنای دانشگاه و حوزه، سبب محروم شدن پژوهشگران و نظام بانکی و مالی از خدمات ارزنده وی خواهد شد.

با ارج‌گذاری خدمات علمی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین دكتر سیدعباس موسویان، درگذشت این استاد حوزه و دانشگاه را به خانواده مکرم، شاگردان، پژوهشگران و علاقه‌مندان آن مرحوم، تسلیت  عرض مي نمايم.

رحمت و غفران براي آن مرحوم و صبر و سلامتي براي خانواده محترم ايشان از خداوند متعال خواستارم.

شاپور محمدي
 رييس پژوهشكده پولي و بانكي