گزارش « حساب واحد خزانه؛ ساختار و جایگاه در کشورهای منتخب» توسط پژوهشکده پولی و بانکی منتشر شد.
نشریه اکونومیست در مقاله ای به بررسی خلق پول دیجیتال در ۲۰۲۴ و مشکلات آن پرداخته است.
رئیسکل بانک مرکزی کشورمان در دیدار با نخست وزیر سوریه در دمشق از توسعه مناسبات پولی و بانکی ایران و سوریه و حذف دلار از مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در آینده نزدیک خبر داد.
پژوهشکده پولی و بانکی قصد دارد کارگاههای آموزشی متنوعی را در نیمسال دوم ۱۴۰۲برگزار کند.
مقالات برتر دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت معرفی و از نویسندگان آن ها در جشنواره دکتر نوربخش تقدیر شد.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی اعلام کرد: با توجه به گذار از بانکداری الکترونیک به سمت نسل چهارم بانکداری در طول ده دوره برگزاری همایش ، عنوان همایش از سال آتی به "بانکداری نوین و نظام های پرداخت" تغییر می کند.
جشنواره دکتر نوربخش در مراسم اختتامیه دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت معرفی شدند.
رئیس هیئت مدیره شرکت ملی انفورماتیک معتقد است: با استقرار بانکداری هوشمند و فناوری ابری، افزایش رقابت و کاهش هزینه ها را پیش رو خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک گفت: با وجودی که در حوزه سخت افزار و زیرساخت کارهای صنعت بانکداری اقدامات خوبی انجام شده ولی در حوزه نوآوری به ویژه نوآوریهایی که در سمت مشتریان بانکی، کمتر شاهد هوشمندسازی بودهایم.
شرکت کنندگان در نشست تخصصی «تجربه مشتری و بانکداری هوشمند» تاکید کردند که تجربه مشتری اصلی ترین فضا برای طراحی محصول و ارایه خدمات به مشتریان هستند.
قائممقام بانک مرکزی، سرمایهگذاری در حوزه فناوری و هوشمندسازی شبکه بانکی را گامی برای ارائه خدمات مطلوب به مردم دانست و گفت: مردم باید با کمترین هزینه، زمان و پول به خدمات مورد نیاز خود دست یابند، محدودیت زمانی و مکانی نداشته باشند و بهترین خدمت به آنان ارائه شود.
مدیران عامل و اعضای هیات مدیره بانک ها در نشست تخصصی «انتظارات شبکه بانکی از بانک مرکزی» در همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت تاکید کردند که باید سیاست گذاری منسجمی از سوی نهادهای مختلف تنظیم گر انجام شود.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با بیان اینکه واقعیت امروز بانکداری بدون بانک است، گفت: امروز جایی است که باید به سمت فین تک بنکینگ برویم.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با تشریح سه راهبرد این بانک برای برنامه ریزی استراتژیک سه ساله خود گفت: شفافیت در فضای کسب و کار و حمایت از نوآوری از اولویت های بانک مرکزی برای برنامه ریزی استراتژیک در سه سال آینده هستند.
رئیس سازمان نظام صنفی کشور در دومین روز دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت ضمن تشریح تبعات سهمگین پایتخت محوری در کشور، گفت: مهاجرت داخلی و نابودی اکوسیستم های منطقه ای معلول تمرکز گرایی و پایتخت محوری است که سالهاست در کشور انجام می شود لذا باید این رویه مورد بازنگری قرار گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با معرفی انواع تقلب در سیستم بانکی، گفت: گوناگونی داده ها سبب شده، یافتن تقلب به یک وظیفه محاسباتی بسیار پیچیده تبدیل شود.
شرکت کنندگان در نشست تخصصی امنیت در بانکداری هوشمند با اشاره به نیاز کشور به تربیت نیروی متخصص برای حوزه امنیت سایبری تاکید کردند که آموزش و امنیت داده لازمه امنیت در بانکداری هوشمند است.
شرکت کنندگان در نشست تخصصی «تنظیم گری فناوری های نوین مالی در بانکداری هوشمند» تاکید کردند که تنظیم گری داده محور مقدمه تنظیم گری هوشمند در بانک مرکزی است.
شرکت کنندگان در نشست تخصصی« نوآوری در نظام های پرداخت» در حاشیه دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت بر ضرورت هماهنگ سازی بین نهادی و تدوین سیاست های یکپارچه در نظام های پرداخت تاکید کردند.