روند احیای اقتصاد جهانی و اختلالات زنجیره تامین، کالاها را در رتبه بهترین عملکرد در میان بازارهای دارایی در سال ۲۰۲۱ قرار داد اما آیا روند افزایشی آنها در سال نوی میلادی ادامه پیدا می کند؟
یونان هشدار داد از آنجا که تقاضای جهانی بالا برای سوخت و برق ممکن است قیمت ها را بالا نگه دارد، شهروندان اروپایی سال آینده ۳۵۰ میلیارد یورو بیشتر هزینه انرژی پرداخت خواهند کرد.
در چند هفته آخر سال ۲۰۲۱، صدها میلیارد دلار پول نقد در اختيار سرمایهگذاران بزرگ قرار گرفته و این ذخیره پولی زمینه را برای انتقال به سهام در سال جدید فراهم میکند.
گلدمن ساکس پیش بینی کرد نفت خام در سال ۲۰۲۳ به ۱۰۰ دلار صعود خواهد کرد زیرا رشد تقاضا از عرضه فراتر می رود.
بلومبرگ در گزارشی مهمترین ریسکهای سال آتی میلادی را تشریح کرد.
کمیسیون اروپا در واکنش به افزایش قیمت های انرژی، ایجاد سیستمی برای خرید مشترک گاز توسط کشورهای اتحادیه اروپا و ایجاد ذخایر استراتژیک این سوخت را پیشنهاد خواهد کرد.
پژوهشکده پولی و بانکی گزارش ماهانه تولید صنعتی با استفاده از اطلاعات شرکت های بورسی-آبان ۱۴۰۰ را منتشر کرد.
ثروتمندترین افراد جهان مالک ۱۱ درصد از مجموع ثروت جهانی هستند که بزرگترین جهش در تاریخ اخیر را رقم میزند.
بانک آمریکایی جی پی مورگان پیش بینی کرد اوضاع برای اقتصاد جهانی در سال میلادی آینده به سمت بهبود پیش می رود و مصرف در سال های پیش رو قوی خواهد ماند.
رشد صادرات چین در ماه نوامبر (ما گذشته) تحت فشار قوی یوان، تضعیف تقاضا و هزینههای بالاتر از بین رفت اما رشد واردات شتاب گرفت و بسیار بالاتر از انتظارات بود.
کنگره نفت جهان هفته جاری در حالی در هیوستون آمریکا آغاز شد که بسیاری از مدیران و وزیران انرژی به دلیل شیوع واریانت جدید اُمیکرون و محدودیت های سفر، در این رویداد غایب بودند.
قیمت جهانی گندم به دلیل نگرانی های فزاینده نسبت به کیفیت محصول به بالاترین رکورد چند سال اخیر صعود کرده است.
در بین کشورهای اروپایی، بالاترین نرخ بیکاری متعلق به اسپانیا با ۱۴.۵ درصد بوده است.
(فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی تحت تاثیر تقاضای بالا برای گندم و محصولات لبنی، در نوامبر برای چهارمین ماه متوالی افزایش یافت و در بالاترین رکورد ۱۰ سال اخیر ایستاد.
فرانسه در صدر رتبه بندی امسال کشورهای برتر برای بازنشستگی قرار گرفت.
هلند بیش از ۶ برابر اندازه اقتصاد خود بدهی خارجی دارد.
ترس از کووید ۱۹ به بازار برگشته و سرمایه گذاران، داراییهای پرریسک را رها کرده و به دنبال پناهگاههای امنی مانند طلا هستند.
نگرانی از سویه جدید آفریقایی کرونا باعث ریزش شدید بورس ها و اقتصادهای جهانی شد.
اوپک پیش بینی می کند آزادسازی ذخایر نفت از سوی مصرف کنندگان بزرگ باعث افزایش قابل توجه مازاد عرضه جهانی در چند ماه آینده شود.
صندوق بینالمللی پول در مورد استفاده از ارزهای مجازی از جمله بیت کوین هشدار داد