عضو هیات امنا موسسه عالی آموزش بانکداری ایران بر لزوم تدوین قانون پولی و بانکی جدید با نگاهی به پیشرفت های روز دنیا تاکید کرد و گفت:قانون جدید تهیه شده باز هم نیاز به بازنگری دارد.
مشاور رییس سازمان برنامه و بودجه از توجه دولت به حفظ تراز بودجه خبر داد وگفت: مهم ترین بخشی که در بودجه ممکن است با خروج آمریکا از برجام آسیب ببیند درآمدهای نفتی است.
مدیر عامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی گفت: بعد از اجرایی شدن برجام از ۲۰۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار پیشنهاد سرمایه گذاری از سوی اروپایی ها به ایران ارائه شده است.
عضو هیات مدیره AHK تاکید کرد: با قوانین دست و پاگیر و پیچیده در ایران نمی توان تجارت در این کشور را توسعه داد.
سفیر آلمان در ایران اعلام کرد:صادرات ایران به اروپا بعد از برجام ۱۰ برابرو در مقابل صادرات اروپا به ایران نیز بعد از سال ۲۰۱۵ و اجرایی شدن برجام بیش از ۶۰ درصد رشد را تجربه کرد.
دبیر ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا اعلام کرد که بانک ها و موسسات مالی اروپایی آماده کمک به نظام بانکی ایران برای اتصال مجدد به نظام بین المللی بانکی به ویژه در زمینه تطبیق هستند.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: فناوری های جدید در حوزه بانکی را نباید تهدید تلقی کرد.
مدیر تطبیق بانک مرکزی با اشاره به رصد معاملات در فضای سوییفت به صورت آزمایشی گفت: بر اساس دستورالعمل حوزه نظارت، بانکها مکلف هستند که منشور تطبیق را در بالاترین سطح تایید، تصویب و ابلاغ کنند.
معاون بین الملل و بازرگانی وزارت نفت اعلام کرد : حجم صادرات بعد از «برجام» از مرز ۱.۱۸ میلیون بشکه نفت عبور کرده است.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ایران گفت: لوایح چهارگانه دولت، نظام بانکی را استاندارد می کند.
رییس کل بیمه مرکزی اعلام کرد: با مذاکرات انجام شده بین صنعت بیمه ایران و شرکت های بزرگ اروپایی، ۳۰ درصد از ریسک حوادث فاجعه آمیز طبیعی ایران نزد این شرکت ها بیمه اتکایی شده است.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه دستیابی به نرخ تورم تک رقمی در سال جاری دور از دسترس نخواهد بود، از تدوین سند ریسک پولشویی ملی و ارزیابی ریسکهای کشوری در حوزه پولشویی خبر داد.
مسئول بخش ایران در پروژه چشمانداز ایران در اتحادیه اروپا گفت: بیش از ۲۵۰ بانک اروپایی از طریق سیستم سوئیفت به ایران وصل شدهاند.
مدیر عامل گروه اردنس هلند، دانش و مدیریت فنی را ملاک انتخاب مدیران دانست.
مدیر بخش خدمات مالی شرکت KPMG آلمان با بیان اینکه رهبران اروپایی در تلاش برای حفظ برجام هستند، گفت: بانک های اروپایی علاقه مند به همکاری با نظام بانکی ایران هستند.
وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد کرد که در حوزه مسائل بانکی و اقتصادی با اتحادیه اروپا مذاکره شود.
سفیر ایران در آلمان اعلام کرد؛ اروپایی ها باید با ایجاد یکنهاد جدید و تقویت یورو به جای دلار در سیستم های مالی خود وضعیت فعلی را تغییر دهند.
رییس انجمن بین المللی بانکداران گفت: باید انجمن بانکداران ایران و اروپا به منظور گسترش روابط و همکاریهای بانکی ایجاد شود.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: بعد از برجام ۸۷ میلیارد دلار منابع مالی ایران مدیریت شده که دستاورد خوبی بوده هرچند توقع ما بیش از این است.
ششمین همایش دو روزه تجاری - بانکی ایران و اروپا صبح امروز (شنبه) با حضور مقامات ارشد بانکی و اقتصادی کشور در هتل اسپیناس پالاس آغاز به کار کرد.