مدیرعامل کارت اعتباری ایران کیش گفت: صنعت پرداخت در شرایط فعلی یک مدل بیرینس کامل و روزآمد ندارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عدم شناخت تحولات جهانی موجب خسارت های بزرگی به اقتصاد کشورهای مختلف شده که مشمول ما هم می شود.
کارشناس ارشد شرکت ارنست اند یانگ در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت گفت: نظارت بر فین تک ها در زمان واقعی کلیدی است و کُربنکینگ به نحوی قلب بانکداری است.
برت کینگ آینده پژوه معتقد است تا سال ۲۰۳۰ دیگر کسی برای انجام امور بانکی به شعب بانک ها نخواهد رفت.
طراح اکوسیستم فین تک در سازمان همکاری اقتصاد دیجیتال مالزی گفت: ایران و مالزی بازیگردان بانکداری اسلامی در جهان هستند و اقتصاد ایران و مالزی هر دو در حال توسعه هستند.
دومین روز از هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با حضور مسئولین نظام بانکی کشور، کارشناسان و سخنرانان خارجی و داخلی در سالن همایش های برج میلاد آغاز شد.
علیرضا لگزایی با اشاره به تحولات صنعت آیتی و تأثیر آن بر صنعت بانکداری، بر ضرورت گذار بانکها به روشهای نوین و فناورانه تأکید کرد و گفت: پرداختسازان بازیگران جدید این صنعت هستند.
عماد ایرانی با اشاره به اینکه ۶ میلیون پایانه فروش در کشور وجود دارد از امکان تجهیز آنها به DOBP با کمترین هزینه و از طریق ماژولهای امنیتی یا ذخیرهسازی تراکنشهای دریافت شده خبر داد.
با توجه به اینکه کشف تقلب فرایند پیچیده ای است، استفاده از تنها یک روش یا الگوریتم قادر به کشف همه موارد تقلب نخواهد بود و لازم است که از روشهای ترکیبی در سیستمهای کشف تقلب استفاده شود
تغییرات به وجود آمده در نظام پرداختی کشور که به واسطه شرکتهای استارتآپی فعال در این حوزه یعنی «فینتکها» رقم خورده باعث شده است اکوسیستم بانکداری به صورت کلی تغییر کند.
هر بانک باید سیستم ضد پولشویی هوشمند طراحی کند. این مکانیسم بانکها را قادر خواهند ساخت قبل از وقوع جرم، احتمال وقوع آن را شناسایی کرده و مانع از رخداد پدیده پولشویی شوند.
در مبحث پول های رمزی اولین گام از رگولاتوری تعیین قانونی بودن استفاده از پول رمزیست که در این خصوص تعداد کمی از کشور ها به طور شفاف مخالف آن هستند.
ارزهای رمزینه باعث گسترش طیف وسیعی از گزینهها برای سیاستهای پولی میشود. پیادهسازی پول دیجیتال میتواند امکان به کارگیری ابزارهای جدید سیاست پولی را فراهم کند.
رئیس گروه توسعه نرمافزار شرکت خدمات انفورماتیک گفت: استقبال از سامانههای نظام پرداخت نظیر ساتنا، چکاوک و پایا در دهه اخیر به شکل فزایندهای همهگیر شده است.
مسئول بخش خدمات مالی و بازار دیجیتال شرکت EY در منطقه خاورمیانه گفت: نفوذ موبایل در ایران بسیار وسیع است و بازار این کشور آماده دیجیتالی شدن است.
واقعیت این است که بانکهای امروزی از تجربه بانکداری سنتی برای گسترش خدمات خود بهره میبرند.
بانکهای کشور باید هرچه سریعتر خود را با شرایط جدید کسبوکار و بانکداری باز تطبیق دهند، در غیر اینصورت با چالش های جدی مواجه خواهند شد.
یکی از مدلهایی که در تشخیص کلاهبرداریها موثر است، ریسک تطبیقی بانک است. در ریسک تطبیقی، بانک میتواند با مدلسازی آماری تراکنشهای عجیب را کنترل کند.
مدیر عامل شاپرک اعلام کرد: اگر سوار موج بلاک چین و ارزهای الکترونیک نشویم، غرق می شویم و از دنیا عقب خواهیم افتاد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی اظهارداشت: بانک مرکزی توصیهای برای خرید و یا نخریدن ارزهای رمزی ندارد.