اقتصاد جهانی در حال پراکندگی است و بازارهای مالی به رنگ قرمز چشمک می زنند، مساله ای که منعکس کننده این احساس در وال استریت است که کاهش شدیدتر در فعالیت های اقتصادی در سراسر جهان احتمالا اجتناب ناپذیر است.
کردیت سوئیس اعلام کرد که علیرغم کندی اقتصاد، میلیونرهای چینی تا سال ۲۰۲۶ دو برابر خواهند شد.
پس از سیر منفی بازارهای جهانی به دلیل فشارهای تورمی و افزایش خطر رکود در هفته گذشته، تمرکز سرمایهگذاران و تحلیلگران بر روی مجامع بانکهای مرکزی قرار گرفته است که در هفته آینده تصمیم نرخ سود را اعلام میکنند.
اکثر بانک های مرکزی در سراسر جهان از اوایل سپتامبر ٢٠٢٢، نرخ بهره را افزایش داده اند البته برخی افزایشها محدود و برخی دیگر نسبتا بزرگ بود.
رؤسای پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و مرکز اطلاعات مالی (FIU) در نشستی مشترک تفاهمنامه همکاری منعقد كردند.
نظرسنجی رویترز نشان داد که ژاپن احتمالاً بزرگترین کسری تجاری خود را در نزدیک به ۹ سال گذشته در ماه اگوست به ثبت رساند زیرا سقوط ین به پایین ترین حد در ۲۴ سال گذشته هزینههای واردات را افزایش داد.
بانک مرکزی اروپا (ECB) در اقدامی تاریخی سه نرخ اصلی خود را ۷۵ واحد افزایش داد، زیرا تورم منطقه یورو با بحران انرژی بیسابقه و جنگمحور مواجه است و خطرات جدیدی را برای کل منطقه ایجاد میکند.
پژوهشکده پولی و بانکی برنامه کارگاههای آموزشی این پژوهشکده را در پاییز و زمستان ۱۴۰۱ منتشر کرد.
صندوق بینالمللی پول به کشورهای اتحادیه اروپا در مورد کسری بودجه و نسبت بدهی هشدار داد.
نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت يكم و دوم اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
نشست «ملاحظات پیشرو در بهکارگیری ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) در نظام مالی ایران» به همت پژوهشکده پولی و بانکی و با همكاری مركز مطالعات اقتصادی و بانكداری اسلامی بانك ملی ايران برگزار میشود.
سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) اعلام کرد که شاخص قیمت این سازمان که بیشترین تجارت جهانی کالاهای غذایی را دنبال میکند، در ماه گذشته به طور میانگین ۱۳۸ واحد در مقابل ۱۴۰.۷ ماه جولای بود که اصلاح شده بود. رقم جولای قبلاً ۱۴۰.۹ بود.
تورم سالانه منطقه یورو در ماه آگوست به رکورد جدید ۹.۱ درصد رسید.
صندوق بینالمللی پول (IMF) پیش بینی کرد کشورهای صادرکننده نفت خاورمیانه به کمک قیمتهای بالای نفت و آشفتگی بازار پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، یک تریلیون و ۳۰۰ میلیارد دلار درآمد اضافی از فروش نفت تا سال ۲۰۲۶ داشته باشند.
فيلم مستند فيلم مستندبه ياد استاد فقيد اقتصاد مرحوم دكتر حجت الاسلام سيد عباس موسويان منتشر شد.
معاون صندوق بینالمللی پول اعلام کرد که کشورهای بیشتری احتمالاً به دنبال کاهش بدهی هستند زیرا دلار قویتر بازپرداختها را سختتر میکند و برنامهای که کشورهای ثروتمند برای کمک به کشورهای فقیرتر دارند باید سریعتر و گستردهتر باشد.
شاخص تجارت کالاهای سازمان تجارت جهانی با رکود رشد، ثابت است.
کتاب استانداردهای حسابداری، حسابرسی و حاکمیتی برگردانِ فارسیِ کتاب استانداردهای حسابداری، حسابرسی و حاکمیتی، شامل استانداردها برای مؤسسات مالی اسلامی است که سازمان حسابداری و حسابرسی مؤسسات مالی اسلامی (AAOIFI) منتشر کرده است.
صندوق بینالمللی پول (IMF) پیش بینی کرد کشورهای صادرکننده نفت خاورمیانه به کمک قیمتهای بالای نفت و آشفتگی بازار پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، یک تریلیون و ۳۰۰ میلیارد دلار درآمد اضافی از فروش نفت تا سال ۲۰۲۶ داشته باشند.
بانک جهانی با بررسی چشم انداز شاخص های کلان اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ پیشبینی کرد با وجود حفظ تحریمها، رشد اقتصادی ایران در این سال به ۳.۳ درصد برسد و تراز حساب های جاری ایران مثبت ۴.۱ درصد تولید ناخالص داخلی شود.