داوطلبان محترمی که بر اساس كارنامه نتايج اوليه آزمون ورودي مقطع دكتری ...
داوطلبانی که بر اساس كارنامه نتايج اوليه آزمون ورودي مقطع دكتری، به پژوهشکده پولی و بانکی معرفی شدهاند...
مهلت ارسال اصل مقالات تمديد شد.
منابع لازم جهت مطاله شرکتکنندگان در مسابقه شبیهسازی دادگاه به شرح زیر اعلام شد.
مهلت ارسال چکیده مقالات به دوازدهمین همایش کره و اقتصاد جهانی تا 10 اردیبهشتماه 1392 تمدید شد.
پژوهشکده پولی و بانکی به استناد مجوز شماره 2/22/110796 دفتر گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری در رشته اقتصاد مالی برای سال تحصیلی 93-92 دانشجوی دکتری پژوهش محور میپذیرد.
پژوهشکده پولی و بانکی در رشته اقتصاد مالی برای سال تحصیلی 93-92 دانشجوی دکتری پژوهش محور میپذیرد.
گزارش همایش یک روزه موسسات اعتباری غیر بانکی که در روز 16 اسفند 1391 در سالن همایشهای اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران توسط پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد، منتشر گردید.
كارگاه ابعاد تجربي و سياستي رشد اقتصادي با هدف ارائه ديدگاهي نو درباره چرايي تفاوت استاندارد زندگي انسانها در زمانها و مكانهاي مختلف با تدريس دكتر فرهاد نيلي در بهمن و اسفند 1391 به مدت 31 ساعت در پژوهشكده برگزار شد.
پژوهشكده پولي و بانكي به منظور شناسايي كدهاي اخلاقي نظام بانكي اسلامي اجراي طرح "كدهاي اخلاقي در بانكداري اسلامي" را به دو نفر از محققان اين حوزه (دكتر حسين عيوضلو و وهاب قليچ) محول نموده است.
به اطلاع ميرساند پژوهشكده پولی و بانكی براساس مجوز شماره 110796/22/2 شورای گسترش آموزش عالی در سال تحصيلي 93-92 در رشته اقتصاد مالی براي دوره دكترای پژوهش ـ محور دانشجو ميپذيرد.
مجید عینیان کارشناس گروه مدلسازی، روز سهشنبه 22 اسفندماه خلاصه مطالعات و تحقیقات خود را با عنوان «الگوی نوسانات شاخصهای تولید، اشتغال و دستمزد در گروههای صنعتی» در حضور مدیران و کارشناسان پژوهشکده ارائه کرد.
ایمان حقیقی، کارشناس گروه حسابهای کلان پژوهشکده پولی و بانکی، روز سهشنبه 15 اسفندماه نتایج مطالعات و تحقیقات خود را در ارائهای داخلی با موضوع «مدل تعادل عمومی محاسبه پذیر مالی» در نشستی داخلی با حضور مدیران و کارشناسان پژوهشکده ارائه کرد.
در 13 اسفندماه، نشستی با عنوان «اصولی برای مدیریت و نظارت مناسب بر ریسک نقدینگی»، با ارائه دکتر زهرا خوشنود، پژوهشگر گروه بانکداری در محل پژوهشکده پولی و بانکی برگزار گردید.
پس از برگزاری شش نشست از سلسله جلسات نقد پژوهشهای بانکداری و مالی اسلامی، پژوهشکده پولی و بانکی اقدام به برگزاری هفتمین جلسه در تاریخ نهم اسفند ماه 1391 نمود.
با توجه به اصلاحات کمیته بال در زمينه تقویت مقررات سرمايه و نقدينگي با هدف توسعه بخش بانکي انعطافپذير، در روز 6 اسفندماه، در محل پژوهشکده پولی و بانکی، نشستی با عنوان «چهارچوب بينالمللي اندازهگيري ريسک نقدينگي، استانداردها و پايش آن» توسط رسول خوانساري، کارشناس گروه بانکداری و با حضور کارشناسان و مدیران پژوهشکده برگزار شد.
در 30 آبان 1391 كارگاه «اعتبارات بانكي و ادوار تجاري» تحت دو سرفصل اصلي «نقدينگي و ادوار تجاري» و «اعتبارات بانكي و ادوار تجاري» توسط آقايان دكتر احمدرضا جلالي نائيني (مدير گروه پولي و ارزي پژوهشكده) و دكتر فرهاد نيلي (رئيس پژوهشكده پولي و بانكي) با هدف تحليل رفتار بنگاههاي اقتصادي از منظر چگونگي تأمين مالي فعاليتهاي اقتصادي طي چرخههاي تجاري در پژوهشكده پولي و بانكي برگزار گرديد.