در حالی که میزان وامدهی بانکها در دنیا ۸ درصد کاهش داشته، در حوزه فینتکها، حدوداً ۳۰۰ درصد افزایش تأمین مالی اتفاق افتاده است.
کمبود زیرساختهای فنی، عدم توجه کافی به توسعه معماری و ضعف در یکپارچگی و هماهنگی در سطح شبکه بانکی از جمله مهمترین چالشهای اتصال به نظامهای پرداخت بینالمللی است.
بانکداری الکترونیک بهعنوان ابزاری مؤثر و فعال در حوزه کشف تقلب و مبارزه با پولشویی توانسته زمینه کاهش پیچیدگی موضوع تأمین مالی تروریسم را فراهم آورد.
بانک مسکن اولین بانک دولتی است که گامهای موثری را در حسابرسی IT برداشته است. بطوری که با توجه به استانداردهای کوزو (COSO) و کوبیت (Cobit) و سایر استانداردها، ساختارهای لازم را تدوین کرده و آموزشهای لازم در این خصوص داده شده است.
مدیران بانکها باید در خصوص کاهش سود سپردهها در سقف ۱۰ درصد با یکدیگر تفاهم کنند.
بر اساس تجربیات جهانی، بیش از ۴۳ درصد از استراتژیهای بانکها در همکاری با فینتکها در قالب برنامههای نوآورنه برای رشد این شرکتها بوده است. این در حالی است که در ایران علاقهمندی بانکها به مالکیت شرکتهای فینتک است.
مجموعه تهدیدات، نقاط ضعف و آسیبپذیریهای ناشی از بروز جرائم مالی باید بطور مشترک توسط مقامات نظارتی، مدیران ریسک و نیز حسابرسان داخلی مورد پایش مستمر قرار گیرد
مدیریت استعداد خطی نبوده بلکه چرخهای از کشف، جذب، پرورش، بهرهبرداری و حفظ آن است.
محصول، قیمت، محل و ترویج چهار رکن بازاریابی هستند که در بازاریابی با محوریت مشتری این چهار رکن معادل راه حل مشتری، هزینه مشتری، آسودگی مشتری و ارتباط با مشتری به شمار میروند.
انطباق PCI مجوزی است که به یک سازمان امکان ذخیرهسازی، پردازش و انتقال دادههای کارتهای اعتباری را میدهد.
Big Data معمولا به مجموعهای از دادهها اطلاق میشود که اندازه آنها فراتر از حدی است که با نرمافزارهای معمول بتوان آنها را در یک زمان معقول اخذ، دقیقسازی، مدیریت و پردازش کرد.
مسئولیتهایی که سازمان تأمینکننده استانداردهای امنیتی کارتهای پرداخت برعهده دارد، عمدتاً شامل مدیریت استانداردها، تعیین الزامات رایج حسابرسی، فرایندهای اعطای گواهینامهها و فهرستی از برنامههای کاربردی و راهحلها است.
فینتکها نمونه بارز نوآوریهای ساختارشکن به شمار میروند. مطالعات نشان میدهند که به طور متوسط ۵۰ درصد از مشتریان بانک، حداقل از یک محصول فینتکی استفاده میکنند.
برنامه کوتاهمدت بانک مرکزی، اتصال سوئیچ کارتهای ایرانی به سوئیچهای کارتهای کشورهای همسایه است که در آینده نزدیک اجرائی خواهد شد.
پیشبینی میشود درآمد پرداخت همراه در سال ۲۰۱۷ از هزار میلیارد دلار فراتر رود. این تحولاتی است که در دنیا و کشورهای صنعتی در حال وقوع است و چنانچه ما به استقبال این پدیدهها نرویم، این تغییرات به ما تحمیل خواهند شد.
ولیاله سیف در رابطه با سوء تفاهم ایجاد شده در بحث گشایش اعتبار با نرخ ارز ۳۶۰۰ تومانی توضیح داد. سرمایهگذاران در رابطه با مسئله ثبات بازار ارز اطمینان داشته باشند.
تقویت کارایی نظام بانکی کشور از طریق بهکارگیری فناوریهای نوین و تسهیل سیستمهای پرداخت یکی از مهمترین اولویتهای بانک مرکزی است که تحقق آن تنها با تامین زیرساختهای بانکداری الکترونیک مطابق با استانداردهای جهانی میسر است.
برنامه ساماندهی بازار بدهی دولت طراحی شده و در حال اجرا است. این بازار ظرفیت قانونی لازم برای تسویه بخشی از بدهی دولت به نظام بانکی را دارد.
توسعه کمّی ابزارها، چنانچه با بهبود کیفی، استانداردسازی، ارتقای امنیّت خدمات، و بازتعریف مدل کسبوکار بانکی همراه باشد، میتواند فرصتی بینظیر برای رشد و تعمیق صنعت بانکداری کشور فراهم آورد.
رئیس اداره بانکداری نوین بانک صنعت و معدن گفت: بانک مرکزی یک مرجع سیاستگذار و حاکمیتی بوده و بهتر است از توان و تخصص بانکهای کشور در زمینه بانکداری الکترونیک استفاده کند و خود نقش نظارتی بر عملکرد آنها را داشته باشد.