آرشیو اخبار
Alternate Text

مدل‌های کسب‌و‌کار پلتفرمی در فضای بانکی

در حالی که میزان وام‌دهی بانک‌ها در دنیا ۸ درصد کاهش داشته، در حوزه فین‌تک‌ها، حدوداً ۳۰۰ درصد افزایش تأمین مالی اتفاق افتاده است.

Alternate Text

اتصال به نظام‌های پرداخت بین‌المللی

کمبود زیرساخت‌های فنی، عدم توجه کافی به توسعه معماری و ضعف در یکپارچگی و هماهنگی در سطح شبکه بانکی از جمله مهم‌ترین چالش‌های اتصال به نظام‌های پرداخت بین‌المللی است.


Alternate Text

کشف تقلب و مبارزه با پولشویی

بانکداری الکترونیک به‌عنوان ابزاری مؤثر و فعال در حوزه کشف تقلب و مبارزه با پولشویی توانسته زمینه کاهش پیچیدگی موضوع تأمین مالی تروریسم را فراهم آورد.

Alternate Text

ضرورت حسابرسی فناوری اطلاعات توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری

بانک مسکن اولین بانک دولتی است که گام‌‌های موثری را در حسابرسی IT برداشته است. بطوری که با توجه به استانداردهای کوزو (COSO) و کوبیت (Cobit) و سایر استانداردها، ساختارهای لازم را تدوین کرده و آموزش‌های لازم در این خصوص داده شده است.


Alternate Text

نقش نظام بانکی در تحقق اقتصاد مقاومتی

مدیران بانک‌ها باید در خصوص کاهش سود سپرده‌ها در سقف ۱۰ درصد با یکدیگر تفاهم کنند.

Alternate Text

شرکای تجاری نوظهور بانک‌ها

بر اساس تجربیات جهانی، بیش از ۴۳ درصد از استراتژی‌های بانک‌ها در همکاری با فین‌تک‌ها در قالب برنامه‌های نوآورنه برای رشد این شرکت‌ها بوده است. این در حالی است که در ایران علاقه‌مندی بانک‌ها به مالکیت شرکت‌های فین‌تک است.


Alternate Text

انطباق جرایم مالی

مجموعه تهدیدات، نقاط ضعف و آسیب‌پذیری‌های ناشی از بروز جرائم مالی باید بطور مشترک توسط مقامات نظارتی، مدیران ریسک و نیز حسابرسان داخلی مورد پایش مستمر قرار گیرد

Alternate Text

راهکارها و چالش‌های توسعه استعداد در بانک‌ها

مدیریت استعداد خطی نبوده بلکه چرخه‌ای از کشف، جذب، پرورش، بهره‌برداری و حفظ آن است.


Alternate Text

بازاریابی خدمات بانکی مبتنی بر رویکرد داده محور

محصول، قیمت، محل و ترویج چهار رکن بازاریابی هستند که در بازاریابی با محوریت مشتری این چهار رکن معادل راه حل مشتری، هزینه مشتری، آسودگی مشتری و ارتباط با مشتری به شمار می‌روند.

Alternate Text

چگونه به انطباق صنعت کارت‌ پرداخت (PCI) دست یابیم: یک نقشه‌راه کامل

انطباق PCI مجوزی است که به یک سازمان امکان ذخیره‌سازی، پردازش و انتقال داده‌های کارت‌های اعتباری را می‌دهد.


Alternate Text

کاربردهای کلان داده (Big Data) در صنعت بانکداری و چالش‌های بکارگیری آن

Big Data معمولا به مجموعه‌ای از داده‌ها اطلاق می‌شود که اندازه آنها فراتر از حدی است که با نرم‌افزارهای معمول بتوان آنها را در یک زمان معقول اخذ، دقیق‌سازی، مدیریت و پردازش کرد.

Alternate Text

استانداردهای امنیتی صنعت پرداخت

مسئولیت‌هایی که سازمان تأمین‌‌کننده استانداردهای امنیتی کارت‌های پرداخت برعهده دارد، عمدتاً شامل مدیریت استانداردها، تعیین الزامات رایج حسابرسی،‌ فرایندهای اعطای گواهینامه‌ها و فهرستی از برنامه‌های کاربردی و راه‌حل‌ها است.


Alternate Text

رویکردی راهبردی بر فناوری‌های نوین بانکی: فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو

فین‌تک‌ها نمونه بارز نوآوری‌های ساختارشکن به شمار می‌روند. مطالعات نشان می‌دهند که به طور متوسط ۵۰ درصد از مشتریان بانک، حداقل از یک محصول فین‌تکی استفاده می‌کنند.

Alternate Text

اتصال سوئیچ کارت‌های ایرانی به سوئیچ‌های کشورهای آذربایجان، قزاقستان و عراق در آینده نزدیک

برنامه کوتاه‌مدت بانک مرکزی، اتصال سوئیچ کارت‌های ایرانی به سوئیچ‌های کارت‌های کشورهای همسایه است که در آینده نزدیک اجرائی خواهد شد.


Alternate Text

ضرورت دسترسی آزاد به اطلاعات و شفاف‌سازی

پیش‌بینی می‌شود درآمد پرداخت همراه در سال ۲۰۱۷ از هزار میلیارد دلار فراتر رود. این تحولاتی است که در دنیا و کشورهای صنعتی در حال وقوع است و چنانچه ما به استقبال این پدیده‌ها نرویم، این تغییرات به ما تحمیل خواهند شد.

Alternate Text

سوء برداشت برخی رسانه‌ها از نرخ ارز ۳۶۰۰ تومانی

ولی‌اله سیف در رابطه با سوء‌ تفاهم ایجاد شده در بحث گشایش اعتبار با نرخ ارز ۳۶۰۰ تومانی توضیح داد. سرمایه‌گذاران در رابطه با مسئله ثبات بازار ارز اطمینان داشته باشند.


Alternate Text

خط مشی بانک مرکزی در قبال نظام‌های پرداخت

تقویت کارایی نظام بانکی کشور از طریق به‌کارگیری فناوری‌های نوین و تسهیل سیستم‌های پرداخت یکی از مهمترین اولویت‌های بانک مرکزی است که تحقق آن تنها با تامین زیرساخت‌های بانکداری الکترونیک مطابق با استانداردهای جهانی میسر است.

Alternate Text

تسویه بدهی‌های دولت به نظام بانکی

برنامه ساماندهی بازار بدهی دولت طراحی شده و در حال اجرا است. این بازار ظرفیت قانونی لازم برای تسویه بخشی از بدهی دولت به نظام بانکی را دارد.


Alternate Text

مدل سنّتی بانکداری، دیگر پاسخگوی نیازهای رو به افزایش مشتریان نظام بانکی نخواهد بود.

توسعه کمّی ابزارها، چنانچه با بهبود کیفی، استانداردسازی، ارتقای امنیّت خدمات، و بازتعریف مدل کسب‌وکار بانکی همراه باشد، می‌تواند فرصتی بی‌نظیر برای رشد و تعمیق صنعت بانکداری کشور فراهم آورد.

Alternate Text

لزوم استفاده از توان و تخصص بانک‌ها در بانکداری الکترونیک

رئیس اداره بانکداری نوین بانک صنعت و معدن گفت: بانک مرکزی یک مرجع سیاستگذار و حاکمیتی بوده و بهتر است از توان و تخصص بانک‌های کشور در زمینه بانکداری الکترونیک استفاده کند و خود نقش نظارتی بر عملکرد آن‌ها را داشته باشد.