«ساختار درآمدی بانکها در ایران با سایر کشورها متفاوت است. در سطح بینالمللی درآمد بهرهای و غیر بهرهای نسبت یکسانی را دارد. در حالی که در ایران اینگونه نیست و درآمد غیر بهرهای، رقم ناچیزی دارد به این دلیل که برخی خدمات رایگان یا کم هزینه است».
در ده سال آینده تحولات زیادی در زمینه بانکداری اتفاق میافتد که در مقایسه با صد سال گذشته بیشترین مقدار در ابعاد خود بوده است. بسیاری از امور بانکی مربوط به صد سال پیش است؛ بنابراین ممکن است عدهای بگویند این تغییرات زیاد نیستند. اما در آینده همه چیز تغییر خواهد کرد...
نشست تخصصی «چشم انداز نظام مالی کشور» با حضور دکتر علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکتر ولی اله سیف رئیس کل بانک مرکزی و دکتر احمد عزیزی صاحبنظر پولی و بانکی در اولین روز برگزاری چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت برگزار شد.
امروز توسعه بانکداری الکترونیک، نه یک نیاز بلکه یک ضرورت انکار ناپذیر است و بانکی در انجام مأموریت های خود در قالب یک بانک پیشرفته موفق است که بهترین خدمات الکترونیکی را به مشتریان ارائه کند.
با حضور دکتر ولی الله سیف، دکتر علی طیب نیا و سید محمود احمدی از دو کتاب «چالشهای پولی و بانکی اقتصاد ایران: تحلیل وضعیت و توصیههای سیاستی» و «نظامهای پرداخت و بانکداری الکترونیک در ایران» رونمایی شد.
استحکام مالی بانکها که در اثر مضایق تحریم و عمیق شدن رکود آسیب دیده باید ترمیم و بازیابی شود و شکاف عمیق بخش سنتی و غیرمنعطف بانکداری کشور با بانکداری حرفهای، پویا و چابک دنیا باید با عزمی راسخ و ارادهای سترگ پر شود....
کار روسیه تمام است
رکود شدید روسیه در سال 2015 قطعی است. همه چیز بدتر می شود.
بانکهای فلجشده مانع رشد سریعتر اقتصاد هند
بدون داشتن بانک هایی با سرمایه خوب، هند قادر نخواهد بود به آهنگ رشد سریعتری که دولت وعده داده برسد.
با حضور دکتر محمد باقر نوبخت، دکتر علی طیب نیا و دکتر ولی الله سیف، کتاب «چالشهای پولی و بانکی اقتصاد ایران: تحلیل وضعیت و توصیههای سیاستی» در چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت رونمایی میشود.
اگر شما هم ایدهای در حوزه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت دارید که گمان میکنید میتواند مبنای شکلگیری یک کسب و کار نو باشد، یا اگر علاقهمند به آشنایی با روش استارتاپ ناب برای بهکارگیری آن در این حوزه هستید، این رویدادی برای شماست.
فایل صوتی و تصاویر این جلسه به همراه اصل مقاله مورد نقد در صفحه سلسله جلسات نقد و بررسی پژوهشهای بانکداری و مالی اسلامی قابل دریافت است.
هزینه تامین پول برای غولهای بزرگ پایینتر است و آنها میتوانند وامهای ارزانتری اعطا کنند. اما با افزایش شدت فشار مقرراتی بر بانکهای بزرگ میتوان انتظار داشت سال 2015 سال بهتری برای فعالیت بانکهای کوچک باشد.
برت کینگ مولف مجموعه کتابهای «بانک 2.0» و «بانک 3.0» از سخنرانان کلیدی همایش چهارم بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت خواهد بود.
این جلسه به موضوع «چگونگی ارتباط بانک ها با بازار سرمايه؛ در چارچوب نظام بانکداری بدون ربا» اختصاص دارد.
دولت با تاسیس شرکت مدیریت سرمایه نیجریه تلاش کرد با حل مشکل وامهای معوق به سیاست افزایش نقدینگی بانکها کمک کند. این رویکرد موثر واقع شد و در حال حاضر میتوان ادعا کرد هیچ بانک نیجریایی مشکل وامهای معوق را ندارد.
مدیریت امور آموزشی برنامه دورههای آموزشی زمستان را (به شرح جدول زیر و فایل پیوست) اعلام و ثبتنام از علاقهمندان را آغاز کرد. ...
دکتر سیف رئیس کل محترم بانک مرکزی طی پیامی به اهميت پژوهشهاي کاربردي در نظام مديريت اقتصاد کلان کشور اشاره نمودند.
اصلاحات مواردی شامل مدیریت، بستن شکاف تمهیداتی، تحقق سطح بسیار بالاتر نقدینگی و اتخاذ سامانه نوین فناوری اطلاعات را پوشش میدهد.
دکتر فرهاد نیلی در چهارمين مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در پژوهشکده پولی و بانکی، اظهار داشت: تاریخ اقتصاد در صدسال گذشته نشان می دهد که دوره اخیر به لحاظ نوع نگاه سیاستگذار به حوزه پولی، اقتصادی و بانکی بی سابقه و بی نظیر است.
دکتر عبدالناصر همتی در چهارمين مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در پژوهشکده پولی و بانکی، اظهار داشت: پژوهش باید به یک فرهنگ تبديل شود و اگر چنین نشود به جایی نخواهیم رسید.