متن سخنراني خانم Ratna Sahay در بيست و يكمين سمينار سالانه سياستهاي پولي و ارزي
پژوهش در فرآيند توسعه علم و فناوري و به تبع آن رشد و توسعه جوامع از نقش و اهميت قابل ملاحظهاي برخوردار ميباشد.
برنامه تحولات اقتصادي و شرايط ويژه اقتصاد ايران همراه با تحولات پس از بحران در اقتصاد جهاني، سياستهاي پولي و ارزي در بانك مركزي را از زواياي مختلفي به چالش ميكشد؛ با توجه به شرايط حاكم بر اقتصاد ايران و اراده كشور در اجراي موفق طرح هدفمندسازي يارانهها، استراتژي مؤثر سياست پولي و ارزي در ايران چيست؟
تعدادي از آئيننامههاي پژوهشي جهت اطلاع علاقهمندان توسط معاونت پژوهشي پژوهشكده پولي و بانكي در وب سايت پژوهشكده منتشر گرديد شما ميتوانيد اين اطلاعات را در منوي پژوهشي ملاحظه نمائيد.
بدين وسيله از كليه پژوهشگران حوزههای مرتبط با مسائل پولی و بانكی، دعوت ميشود تا دستاوردهاي پژوهشي خود را براي چاپ در نشريههای «پول و اقتصاد» (به زبان فارسي) و Money & Economy"" (به زبان انگليسی)، در اختيار پژوهشكده پولی و بانكی قرار دهند.
پژوهشكده پولي و بانكي به منظور تقويت و تسهيل فعاليتهاي پژوهشي در زمينه مسائل پولي و بانكي، به تحقيقات مرتبط اعتبار پژوهشي اعطا ميكند.
پژوهشكده پولي و بانكي به اعضاي هيئت علمي دانشگاهها و مراكز علمي و پژوهشي، دانشجويان دوره دكتري و پژوهشگران، پژوهانه تا سقف 750 يورو جهت ارائه مقاله در كنفرانسهاي اقتصادي در خارج از كشور اعطا مينمايد.
پژوهشكده پولي و بانكي (بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران) بيستمين كنفرانس سالانة سياستهاي پولي و ارزي را در تاريخ 28 و 29 ارديبهشت 1389 با همكاري نظام بانكي تحت عنوان : سياستهاي اعتباري و الزامات نظام بانكي برگزار ميكند
اداره بررسيها و سياستهاي اقتصادي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران از اواخر سال 1386 مطالعهاي را با هدف شناخت موانع و تنگناهاي توليد ومشكلات بخش واقعي در اقتصاد ايران شروع كرد كه در مرداد 1387 نتايج مرحله اول مطالعه مزبور در قالب گزارشي شامل 8 فصل منتشر شد.