در عصر دومین روز نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، در سالن شماره یک، نشست ارائه مقالات با حضور دکتر مهدی هادیان و دکتر مهشید شاهچرا به عنوان اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
در نشست اکوسیستم فین تک ایران و تعامل اثربخش با نظام بانکی ایران، مسئله تمایز بین بانک ها و خدمات فین تک ها مطرح شد و این موضوع مورد تاکید قرار گرفت که فین تک ها باید به استاندارد خدمات رسانی مورد قبول مشتریان برسند.
صبح دومین روز نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، در سالن شماره ۳ نشست ارائه مقالات با حضور دکتر رامین مجاب و مرضیه اسفندیاری به عنوان اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
در صبح دومین روز همایش و در سالن شماره یک، نشست ارائه مقالات با حضور دکتر ایلناز ابراهیمی و دکتر زهرا خوشنود به عنوان اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
مشاور بانک تجارت با اشاره به تاریخچه محرمانگی مالکیت داده در نظام بانکی گفت: مالکیت تمام تراکنش های مشتری، متعلق به خود اوست و بانک ها صرفا امانت دار این اطلاعات هستند.
کارشناسان و فعالان صنعت پرداخت در پنل جایگاه نوآوری در اکوسیستم پرداخت و آینده اکوسیستم، بر لزوم تدوین استراتژی و تامین زیرساخت های مورد نیاز گسترش تمایل کاربران به استفاده از پرداخت های غیرحضوری تاکید کردند.
رییس هیات مدیره بانک صادرات با اشاره به مزایای چک الکترونیک تاکید کرد که این چک ها محدودیت های زمانی نقل و انتقال پول در سامانه های ساتنا و پایا را ندارند و در هر ساعتی از شبانه روز مبالغ چک قابل انتقال به ذی نفع است.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک معتقد است: در سازمان های امروزی برای دستبابی به تحول دیجیتالی موفق، باید استراتژی توسعه منبع محور به استراتژی توسعه قابلیت محور تبدیل شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد که بانکها میتوانند الگویی برای تحول دیجیتال سایر نهادها و دستگاهها باشند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با اشاره به فعالیت ۵ میلیون کاربر در بازار کریپتو و سرمایه گذاری در این زمینه، گفت: بخش خصوصی می تواند سرمایه های این بخش را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانکها می توانند گرهگشای تحول دیجیتال باشند، بر ضرورت تنوع بخشی خدمات پرداخت در کشور تاکید کرد.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه تعداد زندانیان چک برگشتی به میزان ۹۰ درصد کاهش یافته است، گفت: بی اعتمادی به چک، از معضلات اقتصاد ایران بوده است.
دومین روز نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد آغاز به کار کرد.
رئیس هیات مدیره بانک تجارت گفت: اگر می خواهیم دیجیتالی شویم و ارزش آفرینی صورت گیرد باید از تجارب مشتریان بهره گیری شود ضمن آنکه CBDC نباید هزینه بانک ها را افزایش دهد.
پژوهشگر پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در نشست تخصصی پول دیجیتال. توسعه و بکارگیری آن در اکوسیستم مالی ایران، نقش عملیاتی بانک مرکزی و واسطه های بخش خصوصی در پرداخت ها در بستر سی بی دی سی را مورد بررسی قرار داد.
مدیر اداره نظارت بر نظام های پرداخت بانک مرکزی با اعلام اینکه فاز پیش آزمایشی ریال دیجیتال با دستاوردهایی وارد فاز آزمایشی شد، گفت: ریال دیجیتال در نظام پرداخت کشور گسترش خواهد یافت.
عصر اولین روز نهمین همایش بانکداری الکرونیک و نظامهای پرداخت، در سالن شماره یک نشست ارائه مقالات با حضور دکتر سیدمحمدرضا میرصراف و محمود کریمی به عنوان اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
عصر اولین روز نهمین همایش بانکداری الکرونیک و نظامهای پرداخت، در سالن شماره ۳ نشست ارائه مقالات با حضور دکتر داود کریمزادگان و دکتر سجاد ابراهیمی به عنوان اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.
تحول در کیفیت خدمات بانکی و دسترسی افراد به حساب های بانکی و خدمات تسهیلات دهی از طریق لندتک ها از جمله مباحثی است که در نشست نقش فناوری اطلاعات بر فراگیری مالی نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت مورد بررسی قرار گرفت.
کارشناسان و فعالان صنعت بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت که در نشست تخصصی زیست بوم بانکداری دیجیتال و ارزش آفرینی همایش بانکداری الکترونیک حضور داشتند، تاکید کردند که مدل کسب و کار حوزه پرداخت در کشور زیان ده است.