مدیر برنامهریزی و پایش عملکرد شرکت ملی انفورماتیک تاکید کرد که XBRL روشی استاندارد برای تبادل اطلاعات مالی و کسبوکار و در حقیقت زبانی برای گزارشگری تجاری توسعه پذیر است.
در نشست ارزش آفرینی دیجیتال نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، بر جنبه های لزوم تغییر نگاه بانک مرکزی از رقابت با اکوسیستم های دیجیتال به رگولاتوری و همچنین لزوم مشارکت اکوسیستم ها در تدوین قوانین این بخش تاکید شد.
وزیر ارتباطات با اعلام اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از ۶.۴ درصد در ابتدای دولت سیزدهم به ۷.۴ درصد رسیده است، گفت: در حال حاضر ۹.۵ میلیون خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته اند.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی با اشاره به اینکه ایران از نظر ارائه خدمات بانکی به طور غیرحضوری جایگاه خوبی دارد، اعلام کرد که در حال حاضر ۹۷ درصد خدمات بانکی به طور غیرحضوری ارائه میشود.
قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به اینکه امروز در دنیا جنگ ها به خاطر پول است، گفت: باید حواسمان باشد که دشمنان می توانند از این ابزار علیه ما استفاده کنند لذا باید بتوانیم امنیت خود را در این زمینه تامین کنیم.
نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با عنوان «ارزشآفرینی دیجیتال» قائم مقام بانک مرکزی، صاحب نظران بانکی و اقتصادی و مشارکت بیش از ۵۰ بانک و شرکت فعال در این حوزه امروز(دوشنبه) در مرکز همایشهای برج میلاد تهران آغاز شد.
برنامه نشست ها وکارگاه های نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت منتشر شد.
پژوهشکده پولی و بانکی گزارش ارزیابی نسبت نقدینگی به تولید، توسعه مالی، و رشد اقتصادی را منتشر کرد.
فراخوان مقالات سیامین همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی منتشر شد.
گزارش ماهانه تولید صنعتی شرکت های بورسی-دی ماه ۱۴۰۱ توسط پژوهشکده پولی و بانکی منتشرشد.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک گفت: همایش بانکداری الکترونیک؛ پلی بین صنعت و دانشگاه است.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت که اصلاح نظام کارمزد در مرحله تصمیم گیری است و بعد از تصویب آن، اعلام عمومی خواهد شد. ضمن اينكه آخرین پیشرفت های تکنولوژیک در همايش بانكداری الكترونيك و نظام هاي پرداخت رونمايی می شود.
مدیر عامل شرکت داده پردازی ایران با تاکید براینکه هویت ستون اقتصاد دیجیتال است، معتقد است: اساس ارزش آفرینی دیجیتال در نحوه تعامل یک تجارت با مشتریانش نهفته است.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک از حضور بزرگان صنعت بانکداری،شرکتهای پرداخت،فینتکها و استارتآپهای فعال در حوزه بانکی کشور در نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت خبر داد.
مدیر برنامهریزی و پایش عملکرد شرکت ملی انفورماتیک با اشاره به حساسیت های موجود درباره فعالیت فینتکها و شرکتهای نوآور گفت: سندباکسها راهگشای فعالیت شرکتهای نوآور زیر چتر نظارتی نهاد رگولاتور هستند.
دبیر اجرایی نهمين همايش بانكداری الكترونيك و نظام های پرداخت گفت: جلسه کمیته ارزیابی طرح های جشنواره دکتر نوربخش با هدف ارزیابی طرح های نوآورانه شرکت ها و بانک ها برگزار شد.
رییس سابق هیات مدیره انجمن فینتک ایران با بیان اینکه در بسیاری از کشورها دستکم ۲ مرکز مختلف برای شبکه پرداخت وجود دارد، گفت: بهتر است تا شبكه ای موازی با تنها شبکه پرداخت و تسویه فعلی کشور راه اندازی شود.
کمیته علمی سیامین همایش سیاستهای پولی و ارزی در بانك مركزی برگزار شد.
معاون تحقیق و توسعه اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی هدف این بانک از انتشار ریال دیجیتال را ریل گذاری برای اقتصاد دیجیتال اعلام کرد و گفت: پول دیجیتال بانک مرکزی ماهیتی از نوع پولی مشابه اسکناس و سکه است که کاملا دیجیتالی ارائه و تحت عنوان ریال دیجیتال معرفی می شود.
يك کارشناس مسائل بانکداری الکترونیک اعلام کرد: مهمترین تاثیر اقتصادی پول دیجیتال بانک مرکزی، کنترل صحیح پایه پولی و تورم افسار گسیخته در شرایط موجود است.