« مجموعه مقالات» و « گزارش دستاوردهای نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت» منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، نهمین همایش بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با محور قراردادن موضوع «ارزش آفرینی دیجیتال» ، به همت پژوهشکدٔه پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسالمی ایران و شرکت ملی انفورماتیک با هدف تبیین ابعاد و آثار بانكداری ارزش آفرین دیجیتال در روزهای ۱ و ۲ اسفند ۱۴۰۱ در تهران، مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار شد.
این همایش که پس از وقفه ای سه ساله به دلیل قرنطینه های ناشی از همه گیری بیماری کرونا برگزار می شد، مورد استقبال پرشور مخاطبان قرار گرفت.
محورهای کلیدی این همایش، که با رصد اصلی ترین مسائل حوزه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت توسط کمیته علمی آن معرفی شد، عبارت است از:
- « زیست بوم بانکداری دیجیتال و ارزش آفرینی»
-« امنیت و پایداری در ارزش آفرینی دیجیتال»
-« پول دیجیتال بانک مرکزی»
-« حکمرانی، سیاستگذاری و تنظیم گری در ارزش آفرینی دیجیتال»
همچنین، مهمترین بخش های این همایش سخنرانی های مقامات و صاحبنظران، میزگردهای تخصصی، ارایه مقالات علمی برگزیده، کارگاههای آموزشی، معرفی نوآوریهای برتر در قالب جشنواره مرحوم دکتر نوربخش و نمایشگاه محصولات تخصصی در صنعت پرداخت بود.
بر اساس این گزارش، در راستای ارایه مباحث علمی روز دنیا در خصوص محورهای اصلی همایش، در مجموع ۸ سخنرانی کلیدی ، ۱۰ نشست تخصصی، ۱۵ کارگاه آموزشی، و ۲۴ کارگاه ارایه محصول با مشارکت و حضور بیش از ۵۰ بانک و شرکت فعال در این حوزه برگزار شد.
از مجموع ۱۲۲ مقاله علمی ارسال شده به دبیرخانه همایش، ۳۲ مقاله برای انتشار پذیرفته و از این تعداد نیز ۲۰ مقاله به صورت شفاهی ارائه شد.
علاقهمندان میتوانند جهت دریافت متن کامل گزارش به نشانی https://ebps.ir/ مراجعه کنند.