وی افزود: هدف تثبیت اقتصادی به معنای کاهش نوسانات و پیشبینی پذیرکردن اقتصاد است. امید داریم در این همایش با حضور مدیران بانکی، صاحبنظران، اساتید اقتصادی و کارشناسان این حوزه سیاستهای مثبت و مفیدی برای اقتصاد کشور طراحی و ارائه شود.
دبیر اجرایی سی امین همایش سیاستهای پولی و ارزی خاطر نشان کرد: پژوهشکده پولی و بانکی به عنوان بازوی تحقیقاتی بانک مرکزی در گسترش تحقیقات و مطالعات علمی در زمینه پولی و بانکی فعالیت دارد و هر ساله همایش سیاستهای پولی و ارزی و همچنین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت را برگزار میکند.
دکتر قلیچ با اشاره به اینکه همایش امسال نیز همانند سال گذشته به صورت مجازی برگزار میشود، گفت: البته تعداد محدودی از کارشناسان، اساتید دانشگاهی، اعضای هیئت علمی و مدیران بانکی در این همایش به صورت حضوری شرکت میکنند و امکان مشاهده این همایش از طریق سایت مرتبط با این همایش فراهم میشود و علاقهمندان از سراسر کشور میتوانند در این همایش به صورت مجازی شرکت کنند.
وی افزود: در این همایش، هفت نشست علمی با حضور کارشناسان، اساتید و صاحب نظران و پنج نشست برای ارائه مقالات برگزیده خواهیم داشت. گزارش دستاوردهای همایش نیز به صورت مکتوب در صفحه اینترنتی همایش و صفحه پژوهشکده پولی و بانکی به نشانی https://www.mbri.ac.ir/ منعکس خواهد شد.
از کلیه علاقهمندان، صاحبنظران، دغدغهمندان و فعالان حوزه پولی و ارزی کشور دعوت میشود تا در همایش شرکت کرده و با سیاستهایی که بانک مرکزی در آینده اجرا میکند، بیشتر آشنا شوند.
این همایش ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۲ در ساختمان بانک مرکزی برگزار خواهد شد.
نشانی اینترنتی همایش که برای مشاهده و پیگیری اخبار میتوانید به آن مراجعه کنید www.mepac.ac.ir است و با جستجوی کلمه همایش سیاستهای پولی و ارزی نیز میتوانید به این سایت دسترسی پیدا کنید.