معرفی نشریه

کد خبر: 50376 دوشنبه 6 آبان 1392 - 15:33
معرفی نشریه
نشریه Money & Economy به زبان انگلیسی و پژوهش‌های پولی‌ـ بانکی به زبان فارسی، با هدف گسترش و اشاعه دانش اقتصادی به ویژه در حوز‌ه‌‌‌های پول و بانکداری توسط پژوهشکده پولی و بانکی منتشر می‌شوند.

این فصلنامه‌‌های علمی‌‌ـ پژوهشی حاوی مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی در زمینه‌‌های اقتصاد خرد، سیاست‌‌های پولی، بانکداری متعارف و اسلامی، اعتبارات و مدل‌سازی‌‌های ریاضی و آماری هستند و قصد دارند پژوهشگران اقتصادی را به مطالعات نظری و کاربردی تشویق نمایند. آشناساختن جامعه علمی و بانکداری ایران با تازه‌ترین پژوهش‌ها و تحقیقات داخلی و معرفی بانکداری ایرانی و اسلامی به جامعه بین‌الملل از دیگر اهداف این نشریات است که خود می‌‌تواند به تبادل نظرات و دیدگاه‌ها و برخوردهای سازنده اقتصادی در محافل علمی و اقتصادی منجر شود. محتوای علمی کلیه مقالات در گروه داوری و هیئت تحریریه مورد بررسی و تأیید قرار می‌گیرد.

علاقمندان به همکاری با این نشریات (به ویژه در بخش انگلیسی) می‌توانند مقالات خود را با رعایت شرایط و ضوابط پژوهشکده و آیین‌نگارش متون علمی به پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارسال نمایند.