ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی لبنان در پایان سال ۲۰۱۶ به ۲۷۵ میلیون دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۲٫۲ درصدی را تجربه نموده است.
اصول بنیادین مقررات مالی اسلامی (CPIFR) معماری بینالمللی را برای ایجاد ثبات مالی تکمیل میکند و مشوقهایی را برای بهبود چارچوب حسابرسی برای صنعت بانکی در همه حوزههای قضایی فراهم میکند.
دوازدهمین کنفرانس بینالمللی اقتصاد و مالی اسلامی در سال ۲۰۱۹ با موضوع «حرکت به سمت اقتصاد واقعی: چالشها و چشماندازها» در شهر مکه برگزار خواهد شد.
گزارش شماره ٨٥٣ موسسه بانک توسعه آسيايى (ADBI) با عنوان «مروری بر بانکداری و مالی اسلامی در آسیا» به قلم اکبر کميجانی و فرهاد تقی زاده حصاری منتشر شد.
بنا بر اعلام موسسه رتبهبندی فیچ، وضع قوانین و مقررات مناسب یکی از راهکارهای موجود برای حمایت و پشتیانی از بازار صکوک در کشور امارات متحده عربی است.
در چهارمین همایش سرمایهگذاری ملی و نقش آن در توسعه اقتصادی، بر اهمیت استفاده از ظرفیت عقود مشارکتی در تقویت سرمایهگذاریها تاکید شد.
بانکداری اسلامی صنعتی است که پتانسیل رشد و زمینههای توسعهی اقتصادی را برای کشور غنا فراهم میکند.
هفتمین کنفرانس بینالمللی مطالعات اسلامی به منظور گسترش روابط بینالملل در جولای ۲۰۱۸ در کوالالامپور مالزی برگزار میشود.
بانکداری اسلامی به رغم چالشهای اقتصاد جهانی در طی سالهای اخیر به رشد خود ادامه داده است. این رشد شامل افزایش تعداد مشتریان و منابع بانکهای اسلامی می شود.
بر اساس آمار ارائه شده در این گزارش، حجم کل صکوک منتشر شده از ابتدای سال ۲۰۰۱ تا پایان سال ۲۰۱۷ به ۹۷۹٫۲ میلیارد دلار میرسد.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی مصر در پایان سال ۲۰۱۶ به ۱۵ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۷ درصدی را تجربه نموده است.
هیئت خدمات مالی اسلامی گامهای موثری را در راستای تقویت هر چه بیشتر برنامه اجرایی خود با افزودن مواردی همچون ثبات و ارزیابی تاثیر میزان استانداردهای اجرا شده در نظر گرفتهاست.
بانک مرکزی امارات، به تازگی گزارشی منتشر کرده است که در آن به بررسی نقاط ضعف و قوت نظام مالی کشور امارات و شاخصهای مقرراتگذاری و سیاستی معرفی شده توسط این بانک پرداخته است.
در چند سال اخیر مدیران بانک میزان پاکستان برنامههایی را جهت توسعه دانش عموم مردم در حوزه بانکداری و مالی اسلامی آغاز کردهاند.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی امارات متحده عربی در پایان سال ۲۰۱۶ به ۱۳۷ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۹ درصدی را تجربه نموده است.
بانک VEB روسیه و بانک توسعه اسلامی یک صندوق سرمایهگذاری مشترک بر مبنای اصول مالی اسلامی تأسیس خواهند کرد.
صندوق بینالمللی پول، از سال ۲۰۱۹، فاینانس اسلامی را به ارزیابیهای بخش مالی خود از کشورهای منتخب، اضافه میکند تا تنظیم مقررات در این بخش درحال رشد را بهبود ببخشد.
ازبکستان در حال تدارک زیرساختهای حقوقی و قانونی برای ایجاد نظام بانکداری اسلامی و تاسیس بانک توسعه اسلامی به منظور تسهیل امور مالی مبتنی بر شریعت اسلامی و جذب سرمایهگذاران مسلمان میباشد.
اولین اجلاس بینالمللی با عنوان «وقف و بلاکچین» با موضوع اصلی «بهرهگیری از تکنولوژی بلاکچین در راستای توسعه جهانی وقف» توسط شرکت سنگاپوری فینترا در شهر دبی برگزار شد.
بنا بر پیشبینی موسسه S&P، کیفیت دارایی بانکهای اسلامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به استثنای بانکهای کشور قطر، تا اواسط سال ۲۰۱۸ میلادی ثبات خواهند یافت.