بیستویکمین مجمع ثبات مالی اسلامی IFSB، با موضوع کرونا و پیامدهای آن بر ثبات صنعت خدمات مالی اسلامی به صورت مجازی برگزار میشود.
در سالهای اخیر، رشد سریع داراییهای بانکداری اسلامی در کشور عمان از رشد داراییهای بانکهای متعارف بیشتر بوده است که این خود نشانگر نفوذ رو به رشد بانکداری اسلامی در این کشور است.
مدیران بانک انگلستان بر این باور هستند که بانکداری اسلامی راه حل خوبی برای گذر از بحران کرونا است.
یک استارتآپ فینتک فعال در حوزه صکوک موفق به اخذ مجوز آزمایش پلتفرم سرمایهگذاری در کشور عربستان صعودی شد.
تجربه بانكداری اسلامی در کشور مراكش به دلیل تلاشهای موفقیتآمیز در زمینهی ارائه خدمات مالی منطبق با شریعت، متمایز و برجسته است.
مطالعه بازار صنعت نرمافزار بانکداری اسلامی از ایجاد فرصتهای رشد برای این صنعت در آیندهای نزدیک خبر میدهد.
بانک اطلاعاتی هیئت خدمات مالی اسلامی اقدام به انتشار دادههای آماری نظام بانکداری اسلامی در سطح کشورهای عضو برای سه ماهه اول و دوم سال ۲۰۲۰ نموده است.
هیئت خدمات مالی اسلامی(IFSB) با همکاری بازار مالی بینالمللی اسلامی (IIFM) سمینار بینالمللی با موضوع تسریع توسعه بازار سرمایه و دیجیتالیشدن را به صورت مجازی برگزار میکنند.
بزرگترین بانک اسلامی اندونزی از طریق ادغام شرکتهای تابعه بانکداری اسلامی سه بانک دولتی شکل گرفت.
پایگاه اطلاعاتی شاخصهای مالی اسلامی IFSB با انتشار دادههای فصلی بخش تکافل در کنار دادههای بخش بانکداری توانسته است به نقطه عطف جدیدی دست یابد.
اثر شورای نظارت شرعی بر عملکرد بانکهای اسلامی همچنان نیازمند تجزیه و تحلیل بیشتر به خصوص با تاکید بر روشهایی همچون تجزیه و تحلیل جایگزین، سنجههای جایگزین و در دورههای زمانی مختلف (در زمان بحران و غیر بحران) است.
چهاردهمین برنامه اجرایی مشترک دو نهاد اسلامی IFSB و INCEIF با موضوع «اقدامات لازم برای ایجاد انعطافپذیری صنعت مالی اسلامی در دوران کرونا و پس از آن؛ دیدگاه قانونگذار» به صورت مجازی برگزار میشود.
پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گزارش جدید بررسی شاخصهای توسعه مالی اسلامی ایران و جهان در سال ۲۰۱۹ منتشر و پیشنهادات خود را مطرح کرد.
بانک اطلاعاتی هیئت خدمات مالی اسلامی اقدام به انتشار دادههای آماری نظام بانکداری اسلامی برای کشورهای عضو تا پایان سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ نموده است.
شرکت بینالمللی اسلامی مدیریت نقدینگی (IILM) مستقر در مالزی اقدام به انتشار ۶۰۰ میلیون دلار صکوک کوتاهمدت نموده است. با این اقدام مجموع ارزش صکوک منتشرشده توسط این نهاد بینالمللی در حوزه مدیریت نقدینگی به مرز دو و نیم میلیارد دلار رسیدهاست.
استفاده از ابزارهای اجتماعی منطبق بر شریعت از جمله قرضالحسنه، صکوک اجتماعی، وقف و زکات میتواند نقش بسزایی در کاهش تأثیر کرونا بر بخشهای آسیبپذیر و رشد صنعت مالی داشته باشد.
سی و ششمین اجلاس شورای عالی و هجدهمین مجمع عمومی هيئت خدمات مالی اسلامی در تاریخ ۴ ژوئن ۲۰۲۰ میلادی به صورت مجازی برگزاری میشود.
بانک اسلامی شارجه توانسته است عملکرد خوبی برای سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ منتشر نماید. این در حالی است که ارزش کل داراییهای بانک با افزایش ۶٫۵ درصدی به ۱۳٫۵ میلیارد دلار و سود خالص به ۴۲ میلیون دلار رسیده است.
هیئت خدمات مالی اسلامی (IFSB) و صندوق پولی عرب (AMF) اقدام به تمدید تفاهمنامه حمایت از توسعه تأمین مالی اسلامی میان کشورهای عضو برای سه سال آتی نمودند.
یکی از معضلات جدی شرکتهای نوپا برای توسعه فینتکهای اسلامی در کشور اندونزی انطباق آن با قوانین شریعت است.