یکی از نمایندگان گنگره در «میندانائو» فیلیپین از شکلگیری بانکداری اسلامی در این منطقه و ارائه خدمات مالی به مسلمانان در سال جاری میلادی خبر داد.
هدف اصلی نسخه اصلاحی دستورالعمل PISIFIs ، ارائه رهنمودی برای استانداردسازی متدولوژی جمعآوری و چگونگی انتشار دادهها در بین موسسات گوناگون ارائهدهنده خدمات مالی اسلامی است.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی مالزی در نیمسال اول سال ۲۰۱۹ به ۱۹۰ میلیارد دلار رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۱۰٫۶ درصدی را تجربه نموده است.
بانک اسلامی دبی طرح انتشار صکوک پنج ساله ۷۵۰ میلیون دلاری را با موفقیت به پایان رسانده و از این طریق، دومین حضور فعال خود در بازارهای بینالمللی سرمایه در سال ۲۰۱۹ را تثبیت کرده است.
در سی و پنجمین جلسه شورای عالی هیئت خدمات مالی اسلامی (IFSB) دو استاندارد جدید به تصویب رسید.
این کمک هزینه این امکان را به IFSB میدهد تا از رشد و توسعه حوزه مالی اسلامی در کشورهای روسی زبان حمایت کند.
سی و پنجمین نشست شورای عالی هیئت خدمات مالی اسلامی به میزبانی بانک بنگلادش در شهر داکا برگزار شد.
در گزارش تحقیقاتی پیرامون وضعیت بازار بانکداری و مالی اسلامی به حضور فعال برخی از بانکهای ایرانی اشاره شده است.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی اردن در پایان سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ به ۱۱٫۶ میلیارد دلار رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۶ درصدی را تجربه نموده است.
هیئت خدمات مالی اسلامی از کلیه فعالان و علاقهمندان دعوت کرد تا نظرات مشورتی خود را در رابطه با پیشنویس اصلاحی استاندارد کفایت سرمایه منتشر شده به این هیئت اعلام نمایند.
به رغم چالشهایی که در حوزه قوانین وجود دارد اما بازار مالی اسلامی در آمریکا نفوذ خوبی به خصوص در بین مسلمانان این کشور داشته است.
بر اساس آخرین رتبهبندی نهادهای مالی اسلامی سال ۲۰۱۹ که توسط مجله بنکر منتشرشده است، نقش بانکها و موسسات مالی ایرانی بسیار چشمگیر و از نظر رشد داراییها در بالاترین ردیفها قرار دارند.
دبیر کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار، جزئیات حضور نایبرئیس این کمیته را در کنفرانس آکادمی تحقیقات شرعی در حوزه مالی اسلامی، که هفته گذشته در مالزی برگزار شد، تشریح کرد.
هیئت خدمات مالی اسلامی دادههای آماری مربوط به سلامت مالی و رشد نظام بانکداری اسلامی را تا پایان سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی برای کشورهای عضو منتشر کرد.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی ترکیه در پایان سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ به ۴۱ میلیارد دلار رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۳۷ درصدی را تجربه نموده است.
درحالی که اخیرا قوانینی برای بانکداری اسلامی در فیلیپن تصویب شده است، بانک مرکزی این کشور اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری این قوانین را اجرایی کرده و بانکداری اسلامی را امیدوارکننده توصیف کرد.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی امارات متحده عربی در پایان سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ به ۱۵۸ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۴ درصدی را تجربه نموده است.
بانک اطلاعاتی هیئت خدمات مالی اسلامی اقدام به انتشار دادههای آماری نظام بانکداری اسلامی برای کشورهای عضو تا پایان سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ نموده است.