در حال حاضر بانکهای اسلامی در راستای افزایش میزان مشارکت مشتریان در فعالیتهای دیجیتالی، خدمات خود را در قالبهای مختلف دیجیتالی همچون بانکداری آنلاین، موبایل بانک، پرداخت آنلاین صورتحساب، انتقال حساب و ... ارائه میدهند.
مرکز اقتصاد اسلامی برای تسهیل احیای اقتصاد اسلامی و امور مالی و بانکداری اسلامی در استرالیا تاسیس شد.
هیئت خدمات مالی اسلامی در روزهای ۱۷ و ۱۸ جولای سال ۲۰۱۹ میلادی مصادف با ۲۶ و ۲۷ تیر ماه سال جاری، اقدام به برگزاری دومین برنامه اجرایی در حوزه مدیریت موثر ریسک در شهر کوالالامپور کشور مالزی کرد.
بانک اسلامی قطر (QIB) جایزه بهترین بانک اسلامی قطر در اتحادیه بانکداران عرب (WUAB) در سال ۲۰۱۹ را از آن خود کرد.
دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمین پیشنهاد تاسیس بانک الکترونیکی دیجیتال اسلامی را ارایه کرد.
این بانک بهواسطهی تمرکز بر بهبود زندگی مشتریان خود و ارائهی خدمات مالی با استاندارد بالا و نوآورانه، اثبات کرد که موفقیت تجاری را میتوان با اصول شریعت مرتبط دانست.
قطر برنامه راهاندازی سه مرکز مالی جهانی را با مشارکت ترکیه و مالزی به منظور تسخیر بازارهای مالی اسلامی در دستور کار خود قرار داده است.
مای بانک برهاد مالزی در حوزه بانکداری اسلامی اقدام به ایجاد ارتباط میان منطقه آ.سه.آن و شورای همکاری خلیج فارس نموده است.
در امارات متحده عربی، تقاضا برای استفاده از محصولات و خدمات بانکداری اسلامی افزایش یافته است و مصرفکنندگان مسلمان و غیر مسلمان مجذوب بانکداری اسلامی شدهاند.
کنگره فیلیپین لایحهای را به منظور تنظیم و ساماندهی بانکهای اسلامی تصویب کرد. این لایحه انجام مبادلات بانکی را با اهداف و شیوههایی مجاز میداند که فاقد هرگونه ربا بوده و منطبق با اصول شریعت باشد.
نشست «اقتصاد اسلامی و توسعه» با هدف ارتقای سطح آگاهی مردم و شرکت ها نسبت به مفهوم بانکداری اسلامی در عمان برگزار شد.
در این سند، هفده اصل محوری به منظور طراحی و اجرای سیستمهای مناسب برای بیمه سپرده اسلامی با همکاری IFSB و انجمن بینالمللی بیمهگران سپرده تدوین شده است.
بانک اسلامی الیانس (AIS)، بازوی بانکداری اسلامی بانک الیانس برهاد مالزی، پلتفرم اجتماعی تأمین مالی جمعی با نام SocioBiz را راهاندازی نمود.
بانک خانه مالی کویت توانست جایزه برترین نهاد مالی اسلامی سال ۲۰۱۹ را از مجله جهانی مالی نیویورک دریافت نماید.
در این سند، رهنمودهایی درباره ارائه تسهیلات بانک مرکزی به شبکه بانکی و استفاده از ساختارهای مناسب منطبق با شریعت ارائه شده است.
فعالان حوزه تأمین مالی و بانکداری اسلامی میتوانند با سرمایهگذاری در فینتکها به توسعه خدمات مالی اسلامی و ارائه محصولات به طور موثر و کارآمدتر اقدام نمایند.
در سه ماه نخست سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۳۹.۵ میلیارد دلار صکوک در جهان منتشر شد که مالزی با ۱۳.۹ میلیارد دلار بیشترین سهم (۳۵.۱ درصد) را در این انتشارها داشت.
تفاهمنامه توسعه خدمات مالی اسلامی در آسیا و اقیانوس آرام توسط هیئت خدمات مالی اسلامی و بانک توسعه آسیایی در مجمع سالانه ۲۰۱۹ به امضاء رسید.
عربستان در سال ۲۰۱۶ شروع به انتشار اوراق در بازارهای بینالمللی کرده و از آن زمان تاکنون حدود ۶۰ میلیارد دلار در بازار اوراق قرضه بینالمللی منتشر نموده که ۱۱ میلیارد دلار آن از نوع صکوک بوده است.
موسسه اس اند پی گلوبال اعلام کرد که بانکهای اسلامی در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سالهای اخیر شاهد کاهش رشد بودهاند.