سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران بنا دارد در روابط اقتصادی بین ایران و اندونزی تبادلات تجاری با ارزهای ملی انجام شود و معادل ۲۰ میلیون دلار، روپیه و ریال هم برای افزایش حجم مبادلات تجاری بین تهران و جاکارتا هدفگذاری شده است.
بانکهای مرکزی کره جنوبی و اندونزی یادداشت تفاهمی را برای ترویج تجارت دوجانبه با ارزهای ملی امضا کردند و از دلار آمریکا به عنوان یک واسطه فاصله گرفتند.
انتشارات روتلج ویرایش اول کتاب «رشد بانکداری اسلامی در اندونزی (از سری مجموعه تجارت و تامین مالی اسلامی)» را منتشر کرد.
موسسه رتبهبندی جهانی S&P، رشد ۸ درصدی در ارزش بازار بانکداری اسلامی جنوب شرق آسیا را پیشبینی کرده است.
این گزارش با همکاری مشترک هیئت خدمات مالی اسلامی، بانک مرکزی عربستان سعودی و بانک اندونزی منتشر شده است.
تجارب جذاب و خواندنی خانم دکتر مورنیاتی مخلصین؛ رئیس و مدرس دانشگاه اسلامی انستیتو تزکیای مالزی در زمینهی آموزش مدیریت و تأمین مالی اسلامی
با ادغام سه بانکی دولتی در اندونزی، بانک جدیدی با نام سیاریا شکل خواهد گرفت که از نظر ارزش بازار در بین 10 بانک برتر اسلامی در جهان قرار خواهد گرفت.
اندونزی در گزارش وضعیت جهانی اقتصاد اسلامی 2021-2020 رتبه خود در صنعت تأمین مالی اسلامی را از جایگاه پنجم به چهارم ارتقا داد.
پلتفرم معاملات الکترونیکی (ETP) جدید امکان انجام معاملات اوراق قرضه و اوراق صکوک را در بازار ثانویه فراهم میکند.
بزرگترین بانک اسلامی اندونزی از طریق ادغام شرکتهای تابعه بانکداری اسلامی سه بانک دولتی شکل گرفت.
یکی از معضلات جدی شرکتهای نوپا برای توسعه فینتکهای اسلامی در کشور اندونزی انطباق آن با قوانین شریعت است.
نقشه راه پنجساله اندونزی برای بخش بانکداری اسلامی به لزوم تقویت مقررات حاکمیت شرکتی، تقویت و ترویج محصولات منطبق بر شریعت، تشویق تحقیق و توسعه و همچنین بهبود منابع انسانی در این بخش میپردازد.
بانکداری اسلامی در کشور اندونزی به عنوان بزرگترین اقتصاد جنوب شرقی آسیا، دوره دشواری را برای پیشرفت و توسعه پیش رو دارد.
کشور اندونزی با همت بانک توسعه اسلامی اقدام به برگزاری همایش سالانه تامین مالی اسلامی در ۳۱ جولای سال ۲۰۱۹ میلادی کرد.
در سه ماه نخست سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۳۹.۵ میلیارد دلار صکوک در جهان منتشر شد که مالزی با ۱۳.۹ میلیارد دلار بیشترین سهم (۳۵.۱ درصد) را در این انتشارها داشت.
بانک مرکزی اندونزی در حال بررسی استفاده از صکوک دولتی خارجی به عنوان داراییهای پایه در راستای اجرای سیاستهای پولی خود است.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی اندونزی در پایان سال ۲۰۱۶ به ۱۶ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۱۳درصدی را تجربه نموده است.
نظام بانکداری اسلامی اندونزی بهصورت گسترده در تمامی بخشهای اقتصادی از قرارداد مضاربه استفاده میکند که به اعتقاد مشهور فقیهان امامیه و برخی از عالمان اهل سنت، این امر محل اشکال است.
در حال حاضر بسیاری از ساکنان اندونزی به ویژه کسانی که در بخشهای شرقی این کشور زندگی میکنند اطلاعات بسیار ناچیزی راجع به بانکداری اسلامی دارند.
بر اساس پیشبینی موسسه رتبهبندی فیچ، انتظار میرود سودآوری بانکهای اسلامی اندونزی پایین باقی بماند.
این اولین انتشار صکوک پسانداز خرد است که بیش از یازده هزار نفر از ۳۲ استان اندونزی در آن سرمایهگذاری کردهاند.
قرار است هیئتی به سرپرستی وزیر اقتصاد به نمایندگی از ایران به عنوان سومین سهامدار اصلی بانک توسعه اسلامی در این اجلاس شرکت کند.
با حضور گسترده اساتید و دانشجویان دانشگاه احمد دحلان و پرفسور شافق مغنی قائم مقام سازمان محمدیه و غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی
کاهش توجه سرمایه گذاران به بانکداری اسلامی در کشورهای سنگاپور و مالزی باعث توجه بیشتر کشورهای خاورمیانه به اندونزی شده است.
رییس مجلس اندونزی: به طور حتم از تجربیات ایران در راهاندازی بازار سرمایه اسلامی استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم بورس اسلامی را در اندونزی تاسیس کنیم.