برچسب‌ها

نرم‌افزارهای بانکی ما متکی بر بانکداری بدون ربا نیست

براساس مطالعاتی که انجام دادیم برای حرکت از عملیات بانکی بدون ربا به بانکداری اسلامی چند متغیر را مشاهده کردیم.

رونمایی از سند جامع آموزش بانکداری اسلامی

این سند در 5 فصل تدوین شده و تمامی زوایای تعالیم اسلامی و مبانی بانکی در حوزه بانکداری اسلامی در آن قرار دارد.

اقدامات اصلاحی متناسب با مقتضیات زمانی

در قانون عملیات بانکی بدون ربا ارکانی وجود دارد که نیازمند عمق‌بخشی و توسعه است.

Alternate Text

کارمزد خدمات بانکی همسو با اقتصاد مقاومتی است.

اینکه موسسات پولی و بانکی هزینه‌های استفاده از ابزارهای نوین را خود پرداخت کنند، باعث می‌شود قیمت تمام شده پول افزایش پیدا کند و تسهیلات گیرندگان متضرر شوند.

اختصاص 2 درصد منابع بانک به اقتصاد مقاومتی

طی سال 92 حدود 200 میلیارد تومان و در سال 93 نزدیک به 400 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی که بیشتر آن در کشاورزی بوده اختصاص یافته است.

زیر بار ادغام نرفتیم!

نباید با ادغام، چند مجموعه دیگر نابود شوند تا چند موسسه دیگر سرپا باقی بمانند، حقوق آحاد مردم هم باید حفظ شود.

برگزیدگان جایزه تعالی مالی ایران مشخص شدند

در این جشنواره 3 گروه و 3 شخص به عنوان برندگان اول تا سوم معرفی شدند.

نگاه وکالتی به مدیریت منابع بانکی

در بانکداری اسلامی مدیران بانک‌ها باید نگاه وکالتی داشته باشد نه نگاه مالکیتی.

مدل جامع بانکداری اسلامی تکمیل می‌شود

آحاد مردم باید روحیه مطالبه‌گرانه در عرصه بانکداری اسلامی داشته باشند و در این باره باید اقدامات آگاه‌سازانه اجرا شود.

گزارش نهم منتشر شد.

مبحث «حسابداري پرداخت سود در بانكداري اسلامي»، موضوع این جلسه و آقایان دکتر تقی نتاج، دکتر باباجانی، خستویی و ستاک از سخنرانان آن بوده اند.

نهمین جلسه نقد و بررسی پژوهشهای بانکداری و مالی اسلامی

دکتر غلامحسن تقی نتاج، هوشنگ خستوئی، دکتر جعفر باباجانی و مرتضی ستاک از سخنرانان این جلسه بودند.