دومین کنفرانس جهانی «تأمین مالی اسلامی و بانکداری اخلاقی» با موضوع «تسهیم ریسک در تأمین مالی اسلامی: چالشها و نوآوریها» و با حضور اساتید برجسته در تاریخ ۱۸ و ۱۹ آوریل ۲۰۱۷ (۲۹ و ۳۰ فروردین ۱۳۹۶) توسط INCEIF و School of Business در کولالامپور مالزی برگزار می گردد.
بخش تأمین مالی اسلامی توانسته است رشد قابل توجهی را طی چند دهه اخیر تجربه نماید. در حال حاضر، نهادها و موسسات بانکداری اسلامی در بیش از ۵۰ کشور فعالیت میکنند و به حسابرسی بیش از ۱۵ درصد از وجوه مالی موجود در اغلب این کشورها میپردازند.
موفقیت صنعت مالی اسلامی بیشتر در یک دوره زمانی که صنعت مالی متعارف با بحران مالی مواجه بودند، آشکار گردید. سرمایهگذاری منطبق با شریعت در کلیه کشورها (از دهکده المپیک لندن تا برج خلیفه دبی) و در مقیاس جهانی در حال انجام است. کل داراییهای مالی اسلامی جهانی حدود ۲ تریلیون دلار بوده که کشورهایی چون ایران، مالزی، پاکستان و عربستان جزو پیشگامان آن به شمار میروند.
با توجه به اهمیت و رشد قابل توجه صنعت مالی اسلامی، مرکز بینالمللی آموزش مالی اسلامی (INCEIF) با همکاری مدرسه داود سلیمان به برگزاری دومین همایش جهانی تأمین مالی اسلامی و بانکداری اخلاقی اقدام نمودهاند.
هدف اصلی این کنفرانس دستیابی به آخرین تحقیقات و پژوهشهای انجامشده توسط کارشناسان و متخصصین این حوزه با تمرکز بر رشد و توسعه تأمین مالی میباشد.
محورهای اصلی این کنفرانس به شرح ذیل است:
- روشهای تأمین مالی اسلامی
- اقتصاد سنجی تأمین مالی اسلامی
- قیمتگذاری ریسک و مدیریت نقدینگی
- تجربه بانکداری اسلامی
- حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی اسلامی
- توسعه ابزارها و تولیدات نهادهای مالی اسلامی
- صکوک
- شاخصهای اسلامی و صندوقهای متقابل (دوجانبه)
- مدیریت دارایی
- تکافل
- چالشها و نقش اعضای نظارتی شریعت
- زکات، توزیع درآمد و کاهش فقر
- نیروی انسانی و دستمزد در نظام اقتصاد اسلامی
- قوانین و مقررات بازارها حاکم بر نظام اقتصاد اسلامی
- اخلاق کسب و کار در اسلام
- حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی
- مدیریت و برنامهریزی استراتژیک در اسلام
- اخلاق در زنجیره عرضه و عملیات بانکداری
پروفسور دکتر پاریش کومار نارایان (Business School)
علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه نمایند.
تدوین: لیلا محرابی