شورای مشاوره فقهی کمیسیون اوراق بهادار مالزی اعلام کرد: سرمایهگذاری و خرید و فروش رمزارزها در بورسهای رسمی و دارای مجوز از نظر شرعی اشکالی ندارد. حدود ۶۰ درصد مردم مالزی را مسلمانان تشکیل میدهند که بسیاری از آنها به دلیل ترس از مطابقت نداشتن معاملات کریپتوکارنسی با شریعت اسلام، تمایلی به خرید و فروش رمزارزها ندارند. حال با اعلام شورای فقهی، انتظار میرود که این ترس به تدریج از بین برود.
شورای مشاوره فقهی کمیسیون اوراق بهادار مالزی دیدگاه های خود درباره معاملات رمزارزها را در رویداد «سرمایه گذاری مالزی ۲۰۲۰» که همین هفته برگزار شد، مطرح کرد. در این رویداد، داتوک سید زیدالبار، رئیس کمیسیون اوراق بهادار مالزی در یک جلسه ویدئوکنفرانس که روز سه شنبه گذشته (۱۷ تیرماه) برگزار شد، این موضوع را اعلام کرد.
وی گفت: این تصمیم شورای مشاوره فقهی مالزی (SAC) یک ابتکار مهم است که راه را برای ذاری و معاملات داراییهای دیجیتال هموار میکند. با نهایی شدن این تصمیم، اطلاعات تکمیلی و جزییات را اعلام خواهیم کرد.
شورای مشاوره فقهی مالزی در سال ۱۹۹۶ با تایید وزارت دارایی مالزی تاسیس شد. از ۳۲ میلیون جمعیت مالزی بیش از ۱۹ میلیون نفر مسلمان هستند. به گفته مرکز گردشگری اسلامی مالزی، قوانین شریعت فقط از سوی مسلمانان مورد استفاده قرار می گیرند.
کمیسیون اوراق بهادار مالزی، قانونگذاری و مقررات نویسی برای صنعت رمزارزها را از ژانویه ۲۰۱۹ آغاز کرد. تاکنون ۳ بورس رمزارز برای فعالیت در مالزی مجوز دریافت کرده اند. برای مطابقت معاملات رمزارزها با شریعت اسلامی، تاکنون چندین پژوهش انجام شده است.
منبع: وبسایت بیت کوین